Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50
% OP=OP E-BIKE OUTLET TILURG SHOWROOM UITVERKOOP Profiteer nu!

Retourneren

In de periode van 30 dagen na ontvangst van je totale bestelling heb je de mogelijkheid te herroepen. Je bent op tijd met herroepen als je de herroeping verzendt voordat deze termijn is verstreken. Tijdens deze bedenktijd van 30 dagen dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je dient het product slechts in die mate uit te pakken zodat je kunt beoordelen of je het product wenst te behouden.

Let bij het retourneren op het volgende:

  • De 30 dagen bedenktijd geldt alleen voor die producten die bij de webwinkel van Giga-Bikes gekocht zijn.
  • Je kunt binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst van je totale bestelling en zonder opgave van reden de koopovereenkomst herroepen, je bent op tijd met herroepen als je de herroeping verzendt voordat deze termijn is verstreken.
  • Wij adviseren je, om het verwerken van je retourzending te optimaliseren, gebruik te maken van het modelformulier voor herroeping en een kopie van je factuur toe te voegen aan de retourzending.
     

Terugbetaling

  • Indien je een bedrag betaald hebt, zal dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetaald worden met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt. Giga-Bikes mag wachten met terugbetalen tot zij de goederen retour heeft ontvangen of de consument heeft aangetoond dat de goederen zijn afgeleverd bij Giga-Bikes, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Aan de terugbetaling zijn voor jou geen administratiekosten verbonden.
  • De verzendkosten en het risico van verzending van je adres naar onze vestiging zijn voor je rekening.
  • Wanneer je een bestelling in zijn geheel retourneert ontvangt je het totale factuurbedrag inclusief de verzendkosten terug. Indien je een bestelling gedeeltelijk retourneert ontvang je enkel de artikelwaarde terug. Heb je voor avondlevering gekozen? Deze extra kosten (1,95) zijn voor eigen rekening, deze kosten worden niet vergoed.
  • Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, worden de kosten voor het afmonteren van de fiets niet vergoed.

Mag je het artikel retourneren na gebruik?

Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retourprocedure

Je kunt op deze wijze producten aan ons retourneren:
Wij adviseren, om het verwerken van je retourzending te optimaliseren, gebruik te maken van het retourformulier en deze samen met een kopie van je factuur toe te voegen aan de retourzending.

Retouradres Giga-Bikes:


THOM SALES B.V.
T.a.v. retourafdeling
Rootven 19
5531 MB Bladel

 

Let op: de kosten voor het terugsturen van je producten zijn voor je eigen rekening. Houd er rekening mee dat deze kosten ongeveer gelijk zijn aan de verzendkosten. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van de zending. Retourneer je vanuit het buitenland? Dan kunnen de kosten hoger uitvallen.

 

Gratis retourneren via ons afhaalpunt

Je kunt de artikelen gratis retourneren bij ons afhaalpunt:

Giga-Bikes Tilburg (Piusstraat 64 A/B, 5038WT Tilburg)

Retouren dienen in een gesloten doos te worden aangeleverd. Stop het volledig ingevulde retourformulier en een kopie van de factuur in de doos. Houd je factuurnummer of postcode bij hand als je de retourzending afgeeft bij bovenstaande afhaalpunt.

Retourlabel aanschaffen

In je account kun je de retourzending online aanmelden. Hier heb je de mogelijkheid om een retourlabel aan te schaffen. Hiermee verzend je de retourzending voor een lager tarief met DHL naar Giga-Bikes. Indien je geen account hebt, kun je deze eenvoudig aanmaken onder het kopje ‘mijn account’. Wanneer je je aanmeldt met hetzelfde e-mailadres dat je bij de bestelling hebt opgegeven, verschijnt de bestellingen automatisch in de bestelhistorie. Let op: deze retouroptie is momenteel alleen beschikbaar voor klanten met een Nederlands adres.

Bekijk de pagina over de bedenktijd voor nadere informatie over het herroepingsrecht.

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.
© 2008 - 2023 Giga-Bikes.nl - Giga-Bikes is onderdeel van THOM SALES B.V.
Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm