Fietscomputers

192 resultaten12345...8
Sorteer op:
Sigma STS Houder
€ 11,95 € 4,45
VDO Stuurpen-Houder C-Serie Draadloos
€ 9,95 € 4,50
192 resultaten12345...8

Fietscomputers

Vooral wanneer u uw fiets op een sportieve manier gebruikt is het begrijpelijk dat u wilt weten wat u presteert. Met een fietscomputer kunt u eenvoudig uw prestaties meten zoals de huidige snelheid, gemiddelde snelheid, maximale snelheid, trip afstand, totale afstand en met handige opties als een klok en een stopwatch.

 

Hartslagmeters

Een hartslagmeter is een goede aanvulling op een fietscomputer wanneer u uw fiets gebruik voor trainingsdoeleinden. Door te trainen aan de hand van uw hartslag kunt u in de gaten houden hoe u aan het trainen bent. U kunt er bijvoorbeeld rekening mee houden dat u zich niet te zwaar inspant wat kan leiden tot overtraining, en u kunt bekijken of uw hartslag niet te laag is zodat de training waar u mee bezig bent wel effectief is. Hiermee kunt u vervolgens uw voortgang meten en het kan u helpen uw sportdoelstellingen te bereiken. Let bij het kiezen voor een hartslagmeters erop dat er hartslagmeters beschikbaar zijn die u op de fiets kunt bevestigen en hartslagmeters die u als horloge draagt.

 

Navigatiesystemen

De navigatiesystemen beschikken uiteraard over GPS en kaarten en geven u een routenavigatie. Verder beschikken ze ook over een cadanssensor waarmee u uw cadans kunt meten en beschikken sommige navigatiesystemen standaard over een hartslagmeter. En wanneer u vaak in bergachtige gebieden wilt gaan fietsen is het leuk om de verandering in hoogte te kunnen meten, daarom bieden verschillende navigatiesystemen ook deze functie. Ook kunt u bij sommige systemen aangeven of u op een MTB, racefiets of stadsfiets fietst waardoor sommige routes aangepast zullen worden.

 

Ruim aanbod

Wanneer u iemand bent die graag zijn of haar prestaties meet heeft Giga-Bikes een groot aanbod van meer dan 60 type fietscomputers en 20 hartslagmeters en een aantal navigatiesystemen zodat u nooit meer verdwaalt!

 

Snelle levering

Bestel op werkdagen voor 16.00 uur uw Fietscomputers, hartslagmeters en navigatiesystemen en ontvang deze de volgende dag al in huis!

Sluiten giga-bikes.nl maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm