Bakfietsen

Bakfietsen

Een bakfiets geeft u de mogelijkheid om op een leuke en gezellige manier uw kinderen te vervoeren, zeker als u meer dan één kind heeft. Maar u kunt de bakfiets natuurlijk ook gebruiken om goederen in vervoeren. Zo is een bakfiets ideaal wanneer u (met uw kinderen) naar de supermarkt gaat of wanneer u een uitje heeft waarbij u zowel uw kind als extra spullen wilt meenemen. De bakfiets is in deze situaties de ideale vervanger van de auto.

 

Veilige bakfietsen

In een bakfiets kunnen maar liefst tot vier kinderen veilig met u meereizen. Een bakfiets is veilig omdat deze beschikken over veiligheidsgordels voor uw kinderen, uw kinderen in een stevige bak zitten en omdat u zicht heeft op uw kinderen. Hierdoor kunt u uw kinderen eenvoudig in de gaten houden en met ze praten.

 

Verschillende modellen bakfietsen

Giga-Bikes biedt een aantal verschillende modellen aan en u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bakfiets waarin uw kinderen droog zitten dankzij een huif. En wanneer u graag een bakfiets met elektrische ondersteuning wilt omdat u altijd soepel wil fietsen kan dit natuurlijk ook. Verder heeft u de keuze uit bakfietsen met twee of met drie wielen, waarbij u rekening moet houden dat de bakfietsen met drie wielen iets groter zijn dan die met twee wielen. Een voordeel van bakfietsen met twee wielen dat ze wat smaller en wendbaarder zijn dan de variant met drie wielen.

 

Omdat Giga-Bikes alle fietsen op voorraad heeft, wordt wanneer u voor 16.00 uur bestelt uw nieuwe bakfiets de volgende dag al geleverd!

Sluiten giga-bikes.nl maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm