Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50
% OP=OP E-BIKE OUTLET TILURG SHOWROOM UITVERKOOP Profiteer nu!

Bedrijfsfietsenplan voor uw werknemers

In het kader van de fiscale mogelijkheden die worden geboden om het fietsen ter overbrugging van woon-werkafstand te stimuleren kan elk bedrijf, ook zonder directe kosten, de medewerker laten profiteren van deze zeer voordelige regeling. In principe kan ieder werknemer van jouw bedrijf in aanmerking komen voor de aantrekkelijke regeling.
Giga-Bikes wil het werkgevers makkelijker maken om het woonwerk-fietsen te stimuleren. Door middel van onderstaande uitleg en de website van Fietsinspiratietool.nl willen wij aangeven wat de voordelen zijn voor de werkgever!

Via de fietsinspiratietool op de website www.fietsinspiratietool.nl vind je de voordelen van fietsen naar het werk, zowel voor het MKB en de grotere werkgevers.

Het biedt een aantal eenvoudige tools waarmee directie, mobiliteits- of MVO manager, HRM medewerkers en OR-leden in staat worden gesteld om het onderwerp in de eigen organisatie snel in kaart te brengen en te agenderen.

Het helpt werkgevers concrete doelstellingen te bepalen op het vlak van gezondheid, milieu (CO2), financieel en maatschappelijk verantwoord ondernemen. En het bevat informatie met betrekking tot de fiscale mogelijkheden. Verder geeft het een overzicht van de verschillende fietsdiensten en regionale fietsacties waar werkgevers gebruik van kunnen maken. Tenslotte vindt men er goede voorbeelden van andere werkgevers die geslaagde fietsmaatregelen hebben ingevoerd.

Deze website heeft een Fietscalculator waarmee je uitrekent hoeveel kosten je bespaart als medewerkers die nu met de auto naar het werk gaan met de fiets komen.

Een aantal voorbeeldbedrijven hebben hun mobiliteitskosten ingebracht in de Fietscalculator. Hieruit blijkt dat bedrijven met fietsstimuleringsbeleid 5 tot 20% kunnen besparen op hun mobiliteitsbeleid. Ook blijkt uit de Fietscalculator dat bedrijven jaarlijks meer dan 1,-.500 kunnen besparen voor elke automobilist die op de fiets stapt. De website is een initiatief van de B50 werkgevers van het platform Slim Werken.

Heb je als bedrijf interesse om het woonwerk-fietsen te stimuleren en wil je daar graag de mogelijkheden van weten neem dan vrijblijvend contact met ons op via de winkel.

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.
© 2008 - 2024 Giga-Bikes.nl - Giga-Bikes is onderdeel van THOM SALES B.V.
Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm