Crankstellen & Trapassen

858 resultaten12345...36
Sorteer op:
Amigo Crankspie 9,5 mm Per Stuk
€ 0,40 € 0,20
M-Wave Crankspie 9,5 mm Per Stuk
€ 0,50 € 0,25
858 resultaten12345...36

Crankstellen

Een crank is het verbindingsstuk tussen de trapas van een fiets en het pedaal. De cranks en de daaraan gemonteerde kettingwielen vormen samen het crankstel.

 

Kettingbladen

Het kettingblad is het onderdeel van de fiets waar de ketting over loopt om de aandrijving over te brengen op de wielen.

Wanneer uw kettingblad versleten is kan het gebeuren dat de tanden van het kettingblad de ketting niet meer goed pakken en dat de ketting doorschiet. Voor dit soort situaties kunt u hier kettingbladen vinden om uw kettingblad te vervangen zodat de ketting weer goed blijft hangen achter de tanden van de tandwielen.

Wilt u uw crankstel of kettingblad vervangen dan kunt u kiezen voor complete crankstellen en kettingbladen maar u kunt ook losse onderdelen voor cranks en kettingbladen bij Giga-Bikes bestellen.

Of u nu crankstellen of kettingbladen voor een racefiets, MTB of een BMX zoekt Giga-Bikes heeft het. Ook onderdelen van bekende merken zoals Shimano zijn in de webshop te verkrijgen voor een scherpe prijs.

 

Bestellen

Wilt u uw bestelling morgen ontvangen? Bestel dan op werkdagen voor 16.00 uur en u ontvangt uw bestelling de volgende dag!

 

Sluiten giga-bikes.nl maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm