Elektrische Fietsen

Op zoek naar een fiets met trapondersteuning? Bekijk dan hier ons aanbod e-bikes en bestel hem online of kom langs in de winkel.

37 resultaten12
Sorteer op:
Vogue Phantom 20 Inch Unisex V-Brake Grijs
€ 1159,00 € 869,00
Vogue Phantom 20 Inch Unisex V-Brake Wit
€ 1159,00 € 869,00
Vogue Phantom 20 Inch Unisex V-Brake Zwart
€ 1159,00 € 869,00
37 resultaten12

E-bike kopen

Giga-Bikes heeft ruim 60 modellen e-bikes in het assortiment. Een e-bike heeft een kleine motor waardoor het trappen net iets soepeler gaat. Dankzij deze trapondersteuning haalt de e-bike een snelheid van 25 km/h. Toch heb je voor de e-bike geen speciale helm, rijbewijs of speciaal kenteken nodig en gelden dezelfde regels als op een normale fiets. Daarom is de e-bike een enorm populaire fiets in Nederland. Bestel jouw nieuwe e-bike nu extra voordelig online bij Giga-Bikes of kom langs in onze winkel in het centrum van Tilburg voor een gratis testrit.

 

Accu van de e-bike

Een e-bike heeft een accu die de motor van stroom geeft. De capaciteit wordt aangegeven in watturen (Wh) en de actieradius geeft aan hoeveel kilometer je fiets met een volle accu. Hoe meer watturen de accu heeft, hoe verder je op de e-bike kan fietsen tot hij leeg raakt. Wanneer de accu leeg is, kan je gewoon blijven fietsen. Je hebt alleen geen trapondersteuning meer. De accu zit meestal onder de bagagedrager van e-bike en soms in het frame of in de kettingkast. Ook heb je de keuze uit e-bikes met een afneembare accu of met een vaste accu. Een afneembare accu is los van de fiets op te laden. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je geen stopcontact in de schuur of garage hebt.

 

De motor van de e-bike

Dankzij een kleine motor heb je op een e-bike trapondersteuning. Giga-Bikes heeft e-bikes met verschillende type motors: een voorwielmotor, middenmotor of achterwielmotor. Een voorwiel- of achterwielmotor zit mooier weggewerkt in het frame. Bij een middenmotor ligt het zwaartepunt van de e-bike in het midden, waardoor je meer stabiliteit hebt. Welke je kiest is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. 

 

Elektrische fietsen in de winkel in Tilburg en online

Wil je de e-bike online kopen? Laat hem dan afmonteren door onze vakkundige monteurs. Zij installeren de computer en stellen hem in, zodat je meteen kan genieten van een rit op jouw nieuwe e-bike. Twijfel je over welk type motor of accu je nodig hebt? Kom dan langs in onze winkel aan de Piusstraat 64 in Tilburg voor uitgebreid advies en een gratis testrit.

Sluiten giga-bikes.nl maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm