Spatborden

358 resultaten12345...15
Sorteer op:
358 resultaten12345...15

Een spatbord beschermt u tegen het opspatten van water, modder en ander vuil zodat u schoon op uw bestemming aan komt. Bovendien verhoogt een spatbord ook de veiligheid omdat er dan geen vuil in uw ogen kan spatten waardoor uw zicht belemmerd zou kunnen worden. Giga-Bikes biedt u een zeer compleet aanbod spatborden voor diverse wielmaten en type fietsen, tegen de scherpste prijzen!

 

Soorten Spatborden

1. MTB en racefietsen

Mountainbikes en racefietsen worden vaak exclusief spatborden geleverd, maar deze kunt u er natuurlijk wel op (laten) monteren als u niet van vuil op uw kleren en lichaam houdt. In vele gevallen worden hiervoor kunststof spatborden gebruikt die eenvoudig te monteren zijn. Voor uw voorwiel kunt u kiezen voor zowel een spatbord die bevestigt kan worden aan de voorvork of aan de onderbuis van uw frame. Voor uw achterspatbord heeft u de keuze voor bevestiging aan uw achtervork of zadelpen.

2. Overige fietsen

Ook voor alle overige type fietsen zoals stadsfietsen, sport- en tourfietsen, elektrische fietsen en omafietsen heeft u een ruime keuze aan spatborden. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van spatbordstangen. Naast de bevestiging aan de voor- of achtervork  worden de spatborden d.m.v. een spatbordstang aan de as van het wiel bevestigt. In vele gevallen worden deze direct meegeleverd, echter zijn deze ook los bij te bestellen. Dit geld tevens ook voor onze spatlappen en spoilers.

 

Hoe kies ik het juiste spatbord?

Let er bij het uitzoeken van een spatbord op dat u een spatbord kiest die geschikt is voor de juiste wielmaat van uw fiets. Onze spatborden zijn bij ons geselecteerd op basis van inchmaten waardoor u hierin snel uw juiste keuze kunt maken. Vervolgens kunt u o.a. nog een keuze maken in uw gewenste kleur en type fiets. 

Onze website maakt gebruik van cookies. Sluiten
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm