• Vandaag besteld, dinsdag in huis *
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uit eigen voorraad leverbaar
  • Ruime keuze, lage prijzen
Gratis verzending GRATIS VERZENDING vanaf € 40

Wie zijn wij?

Giga-Bikes (onderdeel van de TOM-Group) staat voor Gigantisch assortiment, Gigantisch lage prijzen, Gigantisch goede service, Gigantisch professionele werkplaats voor alle reparaties, Gigantisch vriendelijk en kundig personeel.

De consument treft een winkel aan met een enorm aanbod aan fietsen. Giga-Bikes (onderdeel van de TOM-Group) heeft maar liefst 4.000 verschillende modellen! De fietsen kunnen allemaal uitgeprobeerd worden op een grote afgesloten ruimte achter de winkel. De fietsen staan allemaal rijklaar in de winkel. Staat een fiets onverhoopt niet in onze winkel: geen probleem. Geef het aan ons door en wij zorgen dat de fiets de volgende dag in onze winkel staat en je kunt hem dan zonder enige verplichting uitproberen. Het is dus gewoon uitproberen en bevalt de fiets dan kun je hem direct afrekenen en meenemen, Je krijgt natuurijk op alle fietsen garantie en een gratis eerste servicebeurt!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm