Tandems

1 resultaten
Sorteer op:
Tweedekansje Canada Ontario S 26 Inch Unisex 3V V-Brake Groen
€ 1199,00 € 695,00
1 resultaten

Tandems

Naast de normale fietsen heeft Giga-Bikes ook altijd een aantal tandems op voorraad. Op een tandem kunt u met 2 personen op één fiets fietsen. Hierbij kunt u dan samen trappen zodat u met minder weerstand een hogere snelheid kunt genereren. De rolweerstand en luchtweerstand zijn namelijk nagenoeg gelijk aan die van een fietser op een normale fiets. Verder is ook het gewicht van de fiets zelf lichter dan 2 losse fietsen, wat ook weer voordeel oplevert.

 

Fietsen met personen met een handicap

Tandems zijn erg geschikt wanneer één van de personen een visuele handicap heeft waardoor het sturen niet mogelijk is of wanneer zelfstandig fietsen door een andere oorzaak niet meer mogelijk is. Met een tandem kunt u met elkaar praten en u bent samen in beweging in de buitenlucht, dubbel voordeel!

 

Service Giga-Bikes

Met Giga-Bikes weet u zeker dat u een goede tandem voor een mooie prijs krijgt. U krijgt naast de korting namelijk altijd:

10 jaar garantie op het frame en voorvork.

5 jaar garantie op het lakwerk op roesten van binnenuit

1 jaar garantie op alle onderdelen(m.u.v. banden)

Giga-Bikes biedt zowel normale variant tandems als een ATB-tandems aan. Bekijk voor hierboven het totale aanbod.

Sluiten giga-bikes.nl maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm