Opafietsen

2 resultaten
Sorteer op:
Avalon Export 28 Inch Heren Terugtraprem Zwart
-31%
Avalon Export 28 Inch Heren Terugtraprem Zwart
€ 319,00 € 219,99
Avalon DB Export 28 Inch Heren Terugtraprem Zwart
-34%
Avalon DB Export 28 Inch Heren Terugtraprem Zwart
€ 349,00 € 228,95
2 resultaten

Opafietsen

De opafiets is een traditioneel ogende fiets en is de mannelijke variant van de bekende omafiets. Het grote verschil is de (dubbele) horizontale framebuis tussen de benen.

De opafiets heeft net als de omafiets een erg herkenbaar uiterlijk door het rechte stuur, het comfortabele zadel en is bij de meeste modellen voorzien van jasbeschermers. De opafietsen beschikken doorgaans alleen over terugtrapremmen en hebben geen versnellingen.

 

Snelle verzending van opafietsen

De fietsen van Giga-Bikes zijn van goede kwaliteit en worden net als alle andere artikelen in de webshop van Giga-Bikes wanneer u voor 16.00 uur bestelt de volgende dag geleverd.

 

Garantie op opafietsen

Tevens heeft u 10 jaar garantie op het frame en de voorvork, 5 jaar garantie op het lakwerk door roesten van binnenuit en 1 jaar garantie op alle andere onderdelen (behalve banden).

 

Opafiets afmonteren

U kunt er bij Giga-Bikes voor kiezen om uw opafiets te laten afmonteren. Dit houdt in dat Giga-Bikes alle moeren en bouten controleert, alle draaiende onderdelen smeert, de trapas instelt, de ketting spant, de remmen, versnellingen, het stuur en het zadel afstelt en de pedalen monteert.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm