Pompen & Ventielen

407 resultaten12345...17
Sorteer op:
Amigo ventieldop HV transparant
€ 0,25 € 0,10
Amigo ventielondermoer HV zilver
€ 0,25 € 0,10
Kenda Top Moer Voor Dunlop Ventiel
€ 0,50 € 0,10
Amigo ventielbovenmoer HV zilver
€ 0,50 € 0,15
VWP Stof/Ventieldop HV
€ 1,00 € 0,20
Amigo Pompslang Groen
€ 1,50 € 0,35
Amigo Pompslang Rood 15cm
€ 1,50 € 0,35
SKS O-Ring 16,5 X 2,5MM
€ 0,75 € 0,35
Amigo B-Onthemove Pompslang
€ 3,95 € 0,60
Amigo Hollands Ventiel
€ 1,95 € 0,60
407 resultaten12345...17

Pompen & Ventielen

Na verloop van tijd verdwijnt er lucht uit uw fietsband en er bestaat natuurlijk altijd de kans op een lekke band. In deze gevallen moet u de band (nadat u hem heeft gemaakt) weer oppompen zodat hij weer soepel fietst en zodat je niet op de velg gaat rijden en de band verder beschadigt.

 

Voetpompen

Voor wanneer u thuis uw band wilt oppompen is een voetpomp het meest praktisch. Het kost minder kracht om met een voetpomp een band op te pompen dan met een handpomp maar een handpomp is eenvoudiger om mee te nemen.

 

Handpompen

Om te voorkomen dat u onderweg strand met een langzaam leeglopende band, kunt u uw fiets uitrusten met een handpomp. Met deze handpomp kunt u dan eenvoudig onderweg oppompen zodat u (tijdelijk) weer onderweg kunt.

 

Met drukmeter

Verschillende modellen handpompen en voetpompen zijn uitgerust met een drukmeter, zodat u precies weet hoeveel bar of PSI lucht er in de band zit.

 

CO2 patronen

Met Co2 patronen kunt u met behulp van een CO2 pompje snel automatisch uw fietsband oppompen. Het is wel aan te raden om dit eerst thuis te proberen zodat u weet hoe het werkt en zodat u niet onderweg strand omdat u niet weet hoe het werkt en per ongeluk de lucht er al uit laat.

 

Ventielen

Let bij het bestellen van een fietspomp erop dat u een fietspomp voor het juiste ventiel aanschaft of dat u een verloopnippel aanschaft. Er zijn drie soorten ventielen Hollands ventiel(HV), Frans ventiel(FV), Auto ventiel(AV).

Sluiten giga-bikes.nl maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm