Pedalen & Schoenplaatjes

303 resultaten12345...13
Sorteer op:
303 resultaten12345...13

Pedalen

Giga-Bikes heeft een groot aanbod van ruim 150 verschillende type pedalen. De pedalen, in de volksmond ook wel trappers, zijn opgedeeld in de verschillende fietstypen waar ze voor geschikt zijn. Er horen namelijk andere pedalen op een BMX fiets dan op een racefiets. Verder vindt u in ons assortiment vele accessoires en gereedschappen voor uw fietspedalen. Een overzicht van alle productcategorieën vindt u hieronder:

Opsteekpedalen

Pedaal Accessoires

Pedaal Gereedschappen

Pedalen ATB - Race

Pedalen BMX - Freestyle

Pedalen Hybride Fietsen

Pedalen Kinderfietsen

Pedalen Universeel

Pedalen Vouwfietsen

Schoenplaatjes

Toeclips

Toeclips Riemen

Vouwpedalen

 

Racefiets pedalen

Heeft u een racefiets dan kunt u kiezen voor SPD pedalen ook wel racefiets klikpedalen. In deze pedalen kunt u met speciale schoenen vastklikken waardoor u meer kracht kunt genereren door behalve het pedaal naar beneden te drukken ook door pedalen omhoog te trekken. Als u de schoen los wilt klikken kan dat met een zijwaartse draaibeweging van uw voet.

 

Vouwpedalen

Voor vouwfietsen zijn er ook speciale pedalen, deze pedalen kunt u vouwen zodat deze niet meer uitsteken en de vouwfiets nog wat kleiner is. U kunt deze pedalen uiteraard ook aan een ander type fiets monteren zodat de pedalen minder uitsteken wanneer u de fiets ergens stalt.

 

Reflectoren

De meeste pedalen zijn uitgerust met reflectoren die voor een extra stukje veiligheid in het donker zorgen maar u kunt deze reflectoren ook los bestellen.

 

Snelle levering

Bestel uw pedalen vandaag nog voor 16.00 uur en ontvang uw bestelling morgen al in huis!

Sluiten giga-bikes.nl maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm