Bedrijfsgegevens

Bedrijfadres / Postadres:

Giga-Bikes Tilburg
Piusstraat 64 A/B
5038 WT Tilburg
Nederland
Kaart en Routebeschrijving

www.giga-bikes.nl
klantenservice@giga-bikes.nl
Tel. 013-5821929

Openingstijden:

maandag

Gesloten

dinsdag

09:00 - 18:00

woensdag

09:00 - 18:00

donderdag

09:00 - 20:00

vrijdag

09:00 - 18:00

zaterdag

09:00 - 17:00

zondag

Gesloten


U kunt gratis parkeren op onze afgesloten parkeerplaats achter de winkel. Indien u in de winkel aangeeft uw auto te willen parkeren zullen onze medewerkers de poort voor u openen.

Contactformulier


Heeft u een vraag of opmerking? Heeft u ook al op onze klantenservice pagina gekeken? Daar staan veel antwoorden op de meest gestelde vragen.


Naam
E-mail
Telefoon
Onderwerp
Factuurnummer
Bericht
 

Overige gegevens


IBAN nummer:
NL24RABO0104336315
BIC code:
RABONL2U

BTW nummer:
NL141608225B01
KVK nummer:
18077169

E-mail


U kunt ons 24 uur per dag 7 dagen per week bereiken door ons uw vraag te sturen per e-mail.

Giga-Bikes bv streeft ernaar om zo snel mogelijk al uw vragen te beantwoorden. Giga-Bikes heeft daarvoor verschillende afdelingen ontwikkeld binnen haar bedrijf waar u gericht uw vragen neer kunt leggen:

Heeft u een vraag over uw bestelling of een nieuw te plaatsen bestelling kunt u contact opnemen met:
klantenservice@giga-bikes.nl

Heeft u een vraag over de aflevering van uw bestelling via DHL of Post NL dan kunt u contact opnemen met: klantenservice@giga-bikes.nl

Heeft u een vraag over het retourneren van een artikel of de retourprocedure dan kunt u contact opnemen met: klantenservice@giga-bikes.nl

Download het retourformulier

Binnen uiterlijk één werkdag, vaak sneller dan u verwacht, krijgt u van ons een persoonlijke e-mail terug. De e-mails die wij ontvangen in het weekend trachten wij ook zo spoedig mogelijk voor u te beantwoorden.

Telefoon


Met het starten van ons internetbedrijf hebben we er bewust voor gekozen om op een moderne, goedkope, snelle en efficiënte manier te gaan communiceren met onze klanten. Wij kwamen al snel tot de conclusie dat communiceren via de  telefoon tot veel irritatie leidt bij de klant bij veel bedrijven en dus ook bij onze ( toekomstige ) klanten. Wachttijden worden niet geaccepteerd, voorkeuzemenu’s stelt men al minder op prijs en van populaire muziekjes wordt men niet bepaald vrolijk. Daarnaast is telefoneren zowel voor onze klant als voor Giga-Bikes een bijzonder dure manier van communiceren.
Wij hebben dan ook bewust gekozen om als internetbedrijf alleen via de mail te communiceren en uw mails worden dan ook nagenoeg direct beantwoord. Gewoon modern, goedkoop, snel en efficiënt!

Onze website maakt gebruik van cookies. Sluiten
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm