Afmonteren

Wanneer je bij Giga-Bikes online een fiets bestelt kun je aangeven of je de fiets zelf wilt afmonteren of dat je wil dat Giga-Bikes dit voor je doet.

Het rijklaar maken en afmonteren van de fiets wil zeggen dat wij:

  • Alle bouten en moeren natrekken.
  • Alle draaiende delen smeren.
  • De trapas afstellen.
  • De ketting spannen.
  • De remmen afstellen.
  • De versnellingen afstellen.
  • De spaken controleren.
  • De pedalen, het stuur en het zadel monteren en afstellen.
  • Bij elektrische fietsen de accu's volledig opladen.


Laat je de fiets afleveren bij Giga-Bikes in Tilburg, Jumbo Boschdijk in Eindhoven of De Wisselstroom in Hapert, dan monteren wij de pedalen, het stuur en het zadel op de fiets. Laat je de fiets thuis afleveren, dan worden de pedalen, het stuur en het zadel niet op de fiets gemonteerd in verband met de afmetingen van de doos. In onze handleiding lees je hoe je deze zelf kunt monteren na afleveren. 
Aangezien elektrische fietsen via een computersysteem geprogrammeerd en/of ingesteld dienen te worden voordat hier veilig meer gereden kan worden adviseren wij elektrische fietsen door ons helemaal te laten afmonteren.

De meerprijs voor afmonteren en rijklaar maken bedragen € 37,50. 

Let op: afmonteerkosten van een bakfiets en volwassendriewieler bedragen €350. De afmonteerkosten voor een tandem bedragen €50. Meer informatie over de afmontage van bakfietsen en volwassen driewielers lees je op de pagina afmontage bakfietsen, volwassen driewielers en tandems

Alle artikelen worden standaard in de originele verpakking van de producent geleverd. Wanneer je kiest voor afmontage worden de fietsen aan de hand van een checklist gecontroleerd op fouten en op de werking van diverse onderdelen. De fiets wordt voordat hij verpakt wordt uitvoering getest door een vakkundige monteur en indien nodig worden de pedalen en het stuur voor verzending gedemonteerd.

Bij elke bestelde fiets kun je in het winkelmandje aangeven of je wil dat deze afgemonteerd moet worden door onze monteur door bij "AFMONTAGE" de optie "Ja" kiezen.

Het is niet mogelijk fitnessapparaten te laten afmonteren.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm