Afmonteren

Wanneer u bij Giga-Bikes een fiets bestelt kunt u aangeven of u de fiets zelf wilt afmonteren of dat u wilt dat Giga-Bikes dit voor u doet.

 

Het rijklaar maken en afmonteren van de fiets wil zeggen dat wij:

  • Alle bouten en moeren natrekken
  • Alle draaiende delen smeren
  • De trapas afstellen
  • De ketting spannen
  • De remmen afstellen
  • De versnellingen afstellen
  • De spaken controleren
  • De pedalen, het stuur en het zadel monteren en afstellen
  • Bij elektrische fietsen de accu's volledig opladen

 


Laat u de fiets afleveren bij Giga-Bikes in Tilburg, Jumbo Boschdijk in Eindhoven of Jumbo Dick van Gerwen in Hapert, dan monteren wij de pedalen, het stuur en het zadel op de fiets. Laat u de fiets thuis afleveren, dan worden de pedalen, het stuur en het zadel niet op de fiets gemonteerd in verband met de afmetingen van de doos. In onze handleiding leest u hoe u deze zelf kunt monteren na afleveren. 

 

Meerprijs afmonteren en rijklaar maken € 30,00. (LET OP: afmonteerkosten van een bakfiets € 200,00 en tandems € 50,00).

 

Aangezien elektrische fietsen via een computersysteem geprogrammeerd en/of ingesteld dienen te worden voordat hier veilig meer gereden kan worden adviseren wij u elektrische fietsen door ons helemaal te laten afmonteren.

 

Alle artikelen worden standaard in de originele verpakking van de producent geleverd. Wanneer u aangeeft dat wij voor u de fiets af moeten monteren worden de fietsen aan de hand van een checklist gecontroleerd op fouten en op de werking van diverse onderdelen. De fiets wordt voordat hij verpakt wordt uitvoering getest door een vakkundige monteur en indien nodig worden de pedalen en het stuur voor verzending gedemonteerd.

 

Bij elke bestelde fiets kunt u in uw winkelmandje aangeven of u wilt dat deze afgemonteerd moet worden door onze monteur door bij "AFMONTAGE" de optie "Ja" kiezen.

 

Het is niet mogelijk fitnessapparaten te laten afmonteren.

 

Sluiten giga-bikes.nl maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm