Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50
% OP=OP E-BIKE OUTLET TILURG SHOWROOM UITVERKOOP Profiteer nu!

Aanhangfietsen

Een aanhangfiets is perfect om gewend te raken aan het bewegen en gebruiken van een fiets. Achter papa of mama aan zorgt ervoor dat je op een veilige manier door het verkeer kunt fietsen.

Sorteer op:
3 resultaten
3 resultaten


Aanhangfietsen

Met de aanhangfietsen van Giga-Bikes kun je je samen met je kind veilig in het verkeer begeven. Op deze manier leert jouw kind fietsen en hoe het zich veilig kan bewegen in het verkeer. Meetrappen kan, maar lekker de beentjes stilhouden en jouw het werk laten doen kan ook. Ideaal voor wanneer je een tocht gaat maken die eigenlijk net iets te lang is voor je kindje, voor een fietsvakantie of wanneer je kind gewoon nog niet goed zelfstandig kan fietsen.

 

Aanhangfiets bevestigen

Een aanhangfiets is een speciaal type kinderfiets met één wiel die je achter een andere ‘normale’ fiets kunt hangen. Er zijn verschillende bevestigingsmogelijkheden voor dit type fiets, zo biedt Giga-Bikes modellen waarbij de aanhangfiets aan de zadelpen bevestigd wordt en er zijn modellen waarbij de fiets aan de bagagedrager bevestigd wordt. Verder biedt Giga-Bikes ook bevestigingsets waarmee je een losse kinderfiets met een wielformaat van 10 inch tot 20 inch achter een ‘normale’ fiets kunt hangen. Dit heeft als voordeel dat je kindje de fiets later ook nog afzonderlijke kan gebruiken. Sommige modellen aanhangfietsen zijn uitgerust met versnellingen zodat je kind ook mee kan trappen wanneer je bijvoorbeeld bergop of tegen de wind in fietst.

Alle aanhangfietsen die Giga-Bikes aanbiedt zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar.

 

Bestellen bij Giga-Bikes

Wanneer je een (aanhang)fiets bij Giga-Bikes aanschaft heb je standaard:

10 jaar garantie op frame en voorvork.

5 jaar garantie op lakwerk op roesten van binnenuit.

1 jaar garantie op alle onderdelen, behalve banden.

 

En voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.
© 2008 - 2023 Giga-Bikes.nl - Giga-Bikes is onderdeel van THOM SALES B.V.
Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm